Herbalista

Organic Coffee

2015. február 04. - Herbalista

Terjedőben az organikus kávé, amelyhez itt egy javasolt elkészítési mód:

Finomra őrölt organikus kv: ~ 10 g
Extra szűz kókuszolaj: ~ egy kanálnyi, 15g
Tehénvaj: 15 g
Fahéj, vanília vagy kakaópor: 5g

A kávébab megőrlése és annak lefőzése után, vízzel oldjuk fel azt.
Tegyük bele a kókuszolajat, tehénvajat és a számunkra megfelelő ízesítést.
Az italt alaposan keverjük össze és élvezzük jótékony hatását! :)

coffee.jpg

Az organikus kávékról bővebben itt olvashatsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://herbalista.blog.hu/api/trackback/id/tr687140743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása